• Hovocubo JO15-1 – Sandow JO15-1

Vandaag spelen wij onze 2de competitie wedstrijd tegen de JO15-1 van Hovocubo. Hovocubo Had net zoals wij al eerder een wedstrijd gewonnen. Zij hadden met 8-1 gewonnen van Volendam (rkav).

In de 1ste helft van de wedstrijd hadden wij meer balbezit en hadden vaak ook goede combinaties, waaruit Steph ook de 0-1 maakte. Helaas was ons spel na het doelpunt iets minder geworden, waardoor we een tegendoelpunt kregen, dus 1-1. Dit tegendoelpunt kwam doordat wij te veel op de bal aan het letten waren en niet op de lopende mannen. Hierdoor stond er 1 man vrij bij ons doel die de bal er zo kon intikken. Jammer genoeg scoort de tegenstander op dezelfde manier ook de 2-1 binnen, waardoor we achter staan. Dit is ook gelijk de eindstand van de 1ste helft.

In de 2de helft schiet Steph zijn 2de doelpunt binnen, waardoor we weer gelijk komen, 2-2. Na dit doelpunt hebben wij meerder aanvallen, maar helaas valt hier geen doelpunt uit. Als de tegenpartij dan gaat opbouwen via de keeper, wordt er een bal naar het midden gespeeld. Deze middenvelder scoort dan de 3-2 met een afstandsschot. Melle wilde nog druk gaan druk zetten op deze middenvelder, maar hij werd geblokt door een aanvaller, waardoor de middenvelder een vrije schietkans had. De scheids floot er niet voor dat Melle werd geblokt, wat hij wel had moeten doen. Helaas valt na dit doelpunt al snel de 4-2. Dan schiet Steph nog in de allerlaatste minuut de 4-3 binnen, maar helaas fluit de scheids dan meteen af. Dus hebben we de wedstrijd met 4-3 verloren, jammer! Technisch waren wij beter, maar zij hadden het spelletje van de zaal net iets beter door.

Doelpuntenmakers:

Steph heeft alle doelpunten gemaakt voor ons, namelijk 3 doelpunten. Gefeliciteerd Steph met je hattrick!

Volgende wedstrijd is op vrijdag 29 september.