Ryan 1
    Levi 0
    Melle 1
    Sandow jo15-1 tegen Volendam jo15-1
    Kwart voor 7 moesten we verzamelen in de kleedkamer. De eerste helft hebben we 2-0 gemaakt. De eerste goal werd gemaakt door Steph met een mooi puntertje. De tweede goal werd gemaakt door Ryan vanuit een Rebount. In de tweede helft maakte Volendam de 2-1 uit een corner. De 3-1 kwam vlak na de goal van Volendam die werd gemaakt door Rick met een mooi samenspel van het hele team. De 4-1 werd ook gemaakt door Rick met een mooi intikkertje. Sandow kreeg een vrije trap tegen waaruit Volendam scoorde 4-2. De 5-2 was ook van Rick en met een mooie assist van Dyvairo. Volendam kreeg het voor elkaar om door de verdediging te komen met een mooi samenspel die jongen schoot op doel, maar Joost redden de bal. Melle kreeg een mooie loppaas van Levi waarbij Melle de bal simpel kon in tikken 6-2. Volendam had weer een kan, maar Joost redden de bal. Steph kreeg de bal van zijn medespeler en schoot de bal mooi in de bovenhoek 7-2. Er werd een speler van Volendam onderuit gehaald waarbij het een vrije trap werd voor Volendam. Die jongen van Volendam schoot de bal zo simpel in dat Joost de bal met gemak redden.

Eindstand 7-2 Sandow jo15-1 – Volendam jo15-1