• ZVVO Sandow 015-1 - Avenhorn

Zaalvoetbal sandow

Maandag 30 oktober mochten we weer zaalvoetballen. half zeven moesten we in de Goorn verzamelen.
    Met de mooie tassen en bidons gesponsord door Kinderopvang Purmerend het werk van Monique (melle zijn moeder). We moesten tegen Avenhorn. De 0-1 viel snel in de 6 minuut door Rick. Met mooi samenspel werd de 0-2 gemaakt door Melle en 4 minuten later ook de 0-3 met een goede pass op van Melle naar de 2e paal op Steph. En de 0-4 was ook een bal van Ryan op Rick die bij de 3e paal stond. Op dat moment zakten we wat af en de tegenstander kwam terug tot 1-4. Toen was het rust. Na de rust werd het 2-4 en werden we weer wakker geschud. en Steph maakte de 2-5 uit een pass van Melle. Uit een snelle counter maakte Rick de 2-6 op aangeven van Ryan. De tegenstander kwam terug tot 3-6 en zelfs 4-6. Toen waren wij weer aan de beurt en 7-4 Rick met een afstand schot. En de 8-4 van Vigo zijn eerste goal lekker Vigo. Joost had nog goede reddingen. Eindstand 4-8. Lekker gespeeld boys!