• Nieweboer 015-3 - Sandow 015-1

Vandaag speelden we onze 2de wedstrijd van de voorjaarscompetitie tegen Nieuweboer 015-3. Zij hadden net zoals wij ook al een wedstrijd gespeeld, deze hadden zij verloren.
    In de 1ste helft viel na 10 minuten de 1-0 door een doelpunt van Ryan. Al snel daarna maakt Levi een mooie schijnbeweging en stuurt de keeper het bos in en scoort de 2-0. 5 minuten na de 2-0 schakelen we niet goed om en scoren zij de 2-1 door een lange bal te spelen op hun spits. We kakken daarna niet in en na goed druk zetten veroverd Melle de bal en schiet de 3-1 binnen.

In de 2de helft scoren zij al na 2 minuten de 3-2, omdat we veel te hoog stonden met ze allen. Maar ook nu kakken we niet in en verovert Rick 2 minuten later de bal en geeft een mooie assist op Steph die de 4-2 maakt. Helaas scoren zij na 3 minuten weer de 4-3, omdat Steph en Dyvairo achterin niet goed aan het communiceren waren, waardoor ze allebei wegliepen bij hun man. 3 minuten na dat doelpunt maakt Steph door een mooie actie de 5-3. Uiteindelijk geeft Levi nog een lange pass op Steph die uiteindelijk ook de 6-3 maakt. Dit is ook meteen de einduitslag.