• Derde winst ZVVO Sandow

    Amsterdam
    De zaalvoetballers van ZVVO Sandow hebben ook hun derde competitiewedstrijd in winst omgezet. Bij DWS won de duidelijk betere Purmerendse eersteklasser met 3-6.
    Een lob van Vincenzo Schep zette Sandow op voorsprong, en na de gelijkmaker zorgde Donny Gerver voor een 1-2 draaistand. Goals van Collin Brown en Dennis Jansen brachten Sandow op 1-4, maar toen DWS ook twee keer scoorde was de spanning weer terug. DWS werd wat agressiever, en daar kan de jonge Purmerendse ploeg nog niet goed mee overweg. Toen de arbiter een Sandow-overtreding wel met een vrije trap bestrafte maar niet met geel, werd het vervelend, waarbij twee DWS’ers kort na elkaar geel kregen en vanwege mekkeren nogmaals. Daardoor kon Sandow het in de slotminuten met twee man meer afmaken. Jansen zorgde voor 3-5 en een DWS-verdediger ongewild voor de eindstand.
    270917/BM/CE