• ZVVO Sandow komt mannetje te kort

Overveen * ZVVO Sandow trad bij titelkandidaat Alliance’22 met maar één wissel aan (maar wel met de weer herstelde Dennis Jansen), en dat brak de Purmerendse zaalvoetballers in de tweede helft op. De 0-3 voorsprong bij de draai kon niet worden vastgehouden, want het duel eindigde in een 3-3 gelijkspel. Op zich een prima resultaat, maar met een man meer had er wellicht meer in gezeten.
    Donny Gerver nam de drie Sandow-treffers in de eerste helft voor zijn rekening, maar de thuisclub scoorde na de hervatting binnen twee minuten twee keer tegen. De gelijkmaker viel zeven minuten voor het einde, waarna Sandow -ondanks een man meer situatie en drie opgelegde kansen in de slotminuten- niet in staat was alsnog de winst te behalen.