• Random JO15 1 - Hovocubo JO15 1

Verslag Sandow JO15-1  -  Hovocubo JO14-1

Na de kerstvakantie weer lekker zaalvoetballen. Had er zin in en de boys ook. Maar dat was niet te merken in de eerste helft. Ikzelf kwam maar moeilijk in de wedstrijd en ik denk dat anderen ook weer even moesten wennen aan het zaalvoetbal. De eerste drie goals van Hovocubo vielen allemaal door slordig balverlies van ons. In de tweede helft hadden zij maar 1 goed uitgespeelde kans maar die werd gelukkig voorlangs geschoten.

En onze doelpunten dan? Bij de 1e goal liep Levi goed weg de diepte in en ik kon hem met een lob bereiken. Daarna gaf hij de bal mooi voor op Rick en hoewel er een mannetje bij hem stond schoot hij de bal er lekker in. Ruststand was 1-2 achter. Onze 2e goal ontstond toen Levi de bal op de middenlijn kreeg en op snelheid op de goal afging en mooi binnen schoot. Bij onze 3e goal stond ik op rechts op de middenlijn naast een tegenstander. Op het moment dat ik de bal vroeg speelde Vigo mij goed aan en achter mijn standbeen nam ik de bal mee terwijl de tegenstander instapte. Daarna sprintje naar de goal en net op tijd een puntertje in de verre hoek voordat de andere verdediger eraan kwam. Onze 4e goal was vanuit een vrije trap net buiten hun strafschopgebied. Levi legde mooi opzij en ik kon lekker uithalen langs de keeper en door de muur van spelers. Was lekker.  Na een 2-4 achterstand stonden we nu 4-4 gelijk met nog een minuut of 10 te spelen. Toen kwam het momentje van Dyvairo. Hij was zowaar weer eens op de helft van de tegenstander, werd aangespeeld kon doorlopen en scoorde heel netjes onze 5e goal. We stonden gewoon voor en dat terwijl Hovo de eerste helft echt wel beter was dan wij. Maar na onze 3e en 4e goal waren ze een beetje van slag en hier hadden we van kunnen profiteren maar vlak voor tijd scoorde zij nog met een hard schot vanaf rechts. 5-5 was dan ook de eindstand.

Maandag de 15e alweer een wedstrijd tegen Arch. Buro Nieuweboer in Wervershoof.