• ZVVO Sandow nog te lief

Haarlem * De jeugdige zaalvoetballers van ZVVO Sandow zijn in wedstrijden waarin het er soms hard aan toegaat, nog wel eens te veel onder de indruk van het agressieve spel van de geroutineerdere opponent. Dat was in de uitwedstrijd tegen ZOG ook het geval. De Haarlemse ploeg kreeg in de tweede helft twee keer twee strafminuten en in de slotfase zelfs vijf minuten na een rode kaart, maar de Purmerenders profiteerden daarbij steeds niet van de overtalsituatie en gingen mede daardoor met 3-2 onderuit.
    Nick Wals gaf Sandow met een effectvol schot de leiding, maar na de wissel scoorde ZOG drie keer. Nick Klene maakte er via een verdediger 3-2 van, maar in de vijf minuten met een man meer bleef de gelijkmaker uit.