• Streekderby in evenwicht

Volendam * De zaalvoetballers van Theo Tol Sport en ZVVO Sandow waren al veilig, dus was het resultaat van hun onderlinge confrontatie in de eerste klasse niet meer van belang. Ze maakten er desondanks een aantrekkelijke streekderby van, in hoog tempo afgewerkt en geëindigd in een 2-2 gelijkspel, waar beide partijen mee konden leven. Dat er niet vaker werd gescoord was de verdienste van de excellerende keepers: Pieter Schilder bij de thuisclub en Erik de Koekkoek bij de Purmerenders.
    In de vierde minuut zette Jim Molenaar Theo Tol op voorsprong, na een één-twee met Dennis Tol. Sandow (met Jordy Wezel na een afwezigheid van drie jaar weer in de gelederen) kwam langszij door een treffer van Mees Zoutberg, op aangeven van Nick Klene. Acht minuten voor het einde scoorde Molenaar opnieuw, uit een snelle counter en na breed leggen door Sam Veerman. Nadat Molenaar een riante kans op de wellicht beslissende 3-1 had gemist, werd het in de laatste minuut weer gelijk. Dennis Jansen ging er op rechts langs, schoot vlak bij de achterlijn op doel en zag zijn inzet via het been van Leon Tol in het Volendamse doel verdwijnen; Tols vierde eigen inzet van het seizoen.