• Sandow verliest in blessuretijd

Purmerend * De zaalvoetballers van ZVVO Sandow kwamen in de tweede helft van het duel tegen het sterke VVH/Velserbroek, tweede op de ranglijst, met 1-4 achter, Ze kwamen echter terug tot 4-4, maar in blessuretijd pakten de bezoekers toch nog de 4-5 winst.
    In de eerste helft kregen de Purmerenders een aantal goede scoringsmogelijkheden, maar alleen Dennis Jansen trof doel, op aangeven van Vincenzo Schep.
    VVH maakte in het begin van de tweede helft gelijk en liep daarna naar 1-4 uit. Goals van Jansen, Jordy Wezel en (in de laatste minuut) Schep brachten de stand echter op 4-4. In blessuretijd werd het 4-5 uit een vrije trap, terwijl keeper Erik de Koekkoek nog bezig was de muur te formeren.