• Sandow onderuit bij hekkensluiter

Amsterdam * In de eerste klasse van het zaalvoetbal ging ZVVO Sandow in de voorlaatste competitieronde op bezoek bij hekkkensluiter Plein’83, en incasseerde daar een 11-10 nederlaag. Door drie late afzeggingen hadden de Purmerenders slechts één wissel, de eigenlijk geblesseerde Vincenzo Schep. Die kwam dan ook weinig in actie, maar scoorde wel twee keer.
    Sandow stond bijna de hele eerste helft van het doelpuntrijke duel op voorsprong en leidde halverwege met 5-6, door goals van Dylan Abelskamp (twee), Schep (twee), Nick Klene en Dennis Jansen. De thuisclub kwam in de tweede helft eerst langszij en liep daarna uit naar de uiteindelijke 11-10 zege. Voor Sandow scoorden in die fase Jansen (drie) en Abelskamp.