• Ambitieus Sandow begint overtuigend


    Amsterdam * ZVVO Sandow is het nieuwe seizoen begonnen met een ruime overwinning. In de Amsterdamse sporthallen Zuid werd het tegen TOB liefst 1-11.
    De Purmerenders zijn in vergelijking met vorig seizoen flink versterkt en hebben dan ook de ambitie naar de hoofdklasse te promoveren. “Met deze ploeg moeten we kampioen kunnnen worden”, voorspelde coach Mario Schep na de ruime winst, waar vijf nieuwelingen een aandeel in hadden: Laurens Deelen, Kevin Hijlkema, Olaf Lindenbergh, Rowin Mol en Dennis Pals. Dennis Jansen was de aangever bij de eerste vier goals, gescoord door Hijlkema (twee), Mol en Deelen. Na een tegengoal maakte Jansen er 1-5 van en Vincenzo Schep met twee treffers 1-7. De laatste vier goals kwamen op naam van Pals (twee), Deelen en Lindenbergh.