• ZVVO Sandow verliest ongeslagen status

    Amsterdam * ZVVO Sandow heeft zijn eerste nederlaag opgelopen. De koploper verloor in Amsterdam met 8-7 van SV Parkstad, de nummer 3 op de ranglijst met nu dus nog driepunten achterstand, evenals ZVV Volendam 4 dat eerder deze week door winst op FCZSW/COVEBO hun 2e plek wist te handhaven.
    Sandow speelde als gebruikelijk zeer aanvallend, maar Parkstad counterde steeds succesvol. Bijna elke tegenaanval was raak.
    Dennis Jansen opende de score, en na twee Parkstad-goals maakte Dyllandro Panka er na een fraai uitgespeelde aanval 2-2 van. Nog vóór de wissel werd het 3-2 uit een ingestudeerde corner en erna liepen de Amsterdammers uit naar 6-2. Dennis Pals maakte er met een afstandsschot 6-3 van, waarna we weer een tegengoal kregen. Jansen en Panka brachten de stand op 7-5. Na 8-5 wisselde Mario Schep keeper Erik de Koekkoek voor Dennis Pals als meevoetballende keeper en scoorden Donny Gerver en nogmaals Panka, maar we kwamen niet meer langszij. Eindstand 8-7.