• ZVVO Sandow sluit het jaar af als winterkampioen

    Amersfoort * ZVVO Sandow heeft zich goed hersteld na de vorige week opgelopen eerste nederlaag. De koploper won in sporthal Bokkeduinen met 3-7 van het lager geplaatste zvv Amersfoortse Boys 2.
    Sandow trad aan met 2 invallers, omdat 4 basisspelers hadden afgezegd. Toch begonnen ze als gebruikelijk zeer aanvallend en opende Dennis Pals uit een fraai genomen vrij trap de score.
    Na de Amersfoortse gelijkmaker zette invaller Bob Springer de Purmerenders nog vóór de wissel weer op voorsprong. In de tweede helft liep Sandow door doelpunten van Dennis Pals -opnieuw uit een vrije trap- en Dylano Schep uit naar 1-4 alvorens de thuisploeg weer wat terug kon doen. De tweede tegentreffer werd echter beantwoord door Springer, Dennis Jansen en een kopgoal van Vincenzo Schep. Vlak voor het einde scoorden de gastheren nog een keer tegen, eindstand 3-7.