• Wedstrijd ZVVO Sandow gestaakt

Purmerend * De koploper in de 1e klasse was met een 4-0 voorsprong goed op weg naar een ruime overwinning op Hekkensluiter TOB, maar na vijf minuten in de tweede helft staakte scheidsrechter Bjorn Rijkenberg de strijd. De Amsterdammers maakten ruzie met de arbiter, hun aanvoerder liep na een rode kaart weg, kwam weer terug, maar bleef zeuren en ruziën en toen was Rijkenberg het zat. Het gestaakte duel zal vermoedelijk op een later tijdstip worden uitgespeeld, de 4-0 stand kwam in de eerste helft al tot stand door goals van Dylano Schep, Dennis Jansen en Vincenzo Schep (twee).
    Keeper Erik de Koekkoek werd (ondanks de staking) tot man of the match uitgeroepen.
    Concurrent Parkstad kwam door een 4-2 overwinning bij Real Sranang met een wedstrijd meer langszij.
    In dezelfde klasse deelden de middenmoters Theo Tol Sport en Plein83 2 de punten met een 2-2 gelijkspel.