• ZVVO Sandow handhaaft koppositie tegen nummer 3

Zaandam * ZVVO Sandow behaalt een prima 3-6 overwinning tegen de runner up in de eerste klasse Covebo, terwijl Parkstad de 2 plaats op de ranglijst verstevigde tegen hekkensluiter Annour 3. Volgens coach Mario Schep speelden zijn mannen de beste wedstrijd van dit seizoen.
    Sandow had aan het begin van het seizoen de thuiswedstrijd met 10-3 gewonnen, maar Covebo verzette zich gisteravond veel beter tegen de koploper, die echter terecht opnieuw de winst pakte.
    Pas na ruim een kwartier viel de eerste goal, gescoord door Donny Gerver. Een minuut later bracht Dylano Schep de wisselstand op het scorebord.
    In de eerste minuut van de tweede helft scoorde de thuisclub uit een counter tegen, maar door treffers van Rowin Mol en Dylano Schep was het halverwege de tweede helft 1-4. Ondanks goed keeperswerk van Erik de Koekkoek scoorde Covebo nog een tegen, maar in de laatste vijf minuten bracht uitblinker Dennis Pals met twee goals de stand op 2-6, waarna de derde tegengoal in de slotminuut niet meer van belang was.