• ZVVO Sandow loopt verder uit


    Purmerend * De koploper in de eerste klasse, is door een 5-3 overwinning op Plein'83 2 goed op weg naar het kampioenschap. De Amsterdamse ploeg, die Sandow thuis op 6-6 wist te houden, bood wederom flink tegenstand, maar de Purmerenders pakten desondanks drie punten in de Beuk.
    \"Het was m.n. in het begin wat rommelig en de tegenstander was erg fanatiek, maar we hebben weer dik verdiend gewonnen\", aldus de tevreden coach Mario Schep.
    Plein nam weliswaar de leiding en scoorde na goals van Rowin Mol en Luke Abelskamp nog de gelijkmaker, waardoor het halverwege 2-2 was. Na de wissel brachten Dennis Jansen (twee) en Donny Gerver de stand 5-2 op het scorebord. In de slotfase scoorde Plein nog één keer zodat de uitslag uiteindelijk 5-3 was.
    Deze week punten voor Sandow, doordat het een paar weken geleden met de tussenstand van 4-0 tegen hekkensluiter TOB gestaakte duel, door de bond als eindstand werd vastgesteld. Drie extra punten dus voor de Purmerenders, die nu met vijf punten voorsprong op concurrent Parkstad nog zes wedstrijden voor de boeg hebben.