• Ruim verlies ZVVO Sandow

Volendam * ZVVO Sandow, koploper in de eerste klasse van het zaalvoetbal, heeft de uitwedstrijd tegen ZVV Volendam 4 helaas met 5-1 verloren.
    Volgens verenigingsmanager Cor Ernest was de winst van de Volendammers terecht, en hij wilde het ontbreken van coach Mario Schap en enkele basiskrachten echter niet als excuus voor de nederlaag gebruiken.
    Dennis Jansen zette Sandow op 0-1, maar Sandow verzuimde in de eerste helft zeker 3 of 4 doelpunten te maken, waar de thuisclub langszij kwam en bij de wissel zelfs met 3-1 voor stond. De Volendammers scoorden in de tweede helft nog twee keer, terwijl bij de Purmerenders de kansen onbenut bleven.
    Concurrent Parkstad won eerder in de week wèl en heeft nu nog twee punten achterstand. Beide ploegen hebben nog vier duels (waaronder enkele lastige) voor de boeg voordat ze elkaar in de laatste competitieronde op 12 april in De Beuk treffen.