• Eenvoudige winst voor ZVVO Sandow

Amsterdam * ZVVO Sandow, koploper in de eerste klasse van het zaalvoetbal, heeft de uitwedstrijd tegen de Schollevers probleemloos met 0-6 gewonnen. De Purmerenders moesten in het eerste kwartier even wennen aan de louter verdedigende thuisclub die totaal geen aanvallende intenties toonden. Schollevers verdedigde alleen maar, voorkwam een het eerste doelpunt door goed keeperswerk, maar kon het hoge tempo van Sandow naarmate de wedstrijd vorderde niet meer bijbenen. Donny Gerver opende de score, en een minuut voor de wissel maakte Dennis Jansen er 0-2 van. Vijf minuten na de draai tekende Gerver 0-3 aan, enkele minuten later gevolgd door de 0-4 van Laurens Deelen. De twee laatste treffers van Jansen brachten de eindstand op 0-6 op het scorebord. Volgens de tevreden coach had het ook zomaar in de dubbele cijfers kunnen aflopen
    Sandow moet nog vier competitiewedstrijden spelen, alsmede de bekerwedstrijd tegen JCK/AISO, Deze achtste finale tegen de koploper in de Topklasse wordt op 29 maart in Utrecht gespeeld.