• ZVVO Sandow niet naar kwartfinale

Utrecht * ZVVO Sandow heeft zich in de bekerstrijd niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale. In de achtste finale verloren de Purmerenders met 5-1 van JCK/AISO, de ongeslagen kampioen van de topklasse.
    Sandow bood prima tegenstand en had tot acht minuten voor het einde zelfs zicht op een mogelijk heel verrassend resultaat. Maar toen maakte JCK er 3-1 van, waarna het naar een geflatteerde 5-1 uitliep.
    In de eerste helft scoorde Laurens Deelen na een 2-0 achterstand tegen, en daarna voorkwam de Utrechtse doelman dat Sandow langszij zou komen.
    Ondanks het verlies was coach Mario Schep dik tevreden. “Prima gespeeld tegen een tegenstander die twee klassen hoger kampioen is geworden.”