• ZVVO Sandow sluit seizoen af met welverdiend kampioenschap en promoveert naar de hoofdklasse

Purmerend * ZVVO Sandow overleeft in blessuretijd Parkstad na waanzinnig spannende wedstrijd. Beide ploegen gingen tot halverwege de tweede helft gelijk op in een zinderende wedstrijd om het kampioenschap.
    Sandow begon als gebruikelijk zeer aanvallend, maar Parkstad counterde elke keer succesvol naar een 3-3 ruststand.
    In de tweede helft bracht Rowin Mol zijn team 2 keer op voorsprong, maar de Amsterdammers kwamen steeds langszij en na een mindere fase waarin Parkstad naar 5-7 uitliep zorgde Mol ook voor de aansluitingstreffer, waarna Dennis Jansen diep in blessuretijd de bevrijdende treffer op het bord bracht. Het 7-7 gelijkspel was voldoende om een beslissingswedstrijd te voorkomen, waarna het reeds geplande feest in sportcafé De Beuk kon losbarsten.