• ZVVO Sandow 2 verliest onnodig van koploper The Counters 1

Purmerend * ZVVO Sandow 2 begon goed, maar vergat te scoren en kwam in de 11e minuut 0-1 achter door ongelukkig te verdedigen. Dat was ook te ruststand. Enkele minuten na de draai bracht Mate Jaksic de stand op 1-1 uit een vloeiende aanval via een eindpass van nieuwkomer Ilias el Bouddounti, maar acht minuten later kwam Counters weer op voorsprong met een verrassend hard schot op de onderkant van de lat waarna de bal net achter de lijn terug het veld in stuiterde. Hierna gingen de spelers van Sandow weer op jacht naar de gelijkmaker, maar in de 38e minuut counterde de Zaankanters naar 3-1.
    Ondanks verwoede pogingen met kansen tot scoren over en weer lukte het de Purmerenders pas in de laatste minuut om met een fraai doelpunt van de net herstelde Marlon van Leeuwaarde de stand naar 2-3 te brengen, maar de tijd ontbrak om nog gelijk te komen.
    Vrijdag 4 oktober om 21:00 uur speelt Sandow 2 uit tegen HBOK 1 in sporthal de Weeren in Amsterdam-Noord.