• ZVVO Sandow speelt goed maar onderuit tegen koploper

Purmerend * ZVVO Sandow startte als gebruikelijk vol op de aanval, maar is er niet in geslaagd DWOW pijn te doen. De Wieringerwerfers kwamen in de 5e minuut 0-1 voor uit een scrimmage voor het Purmerendse doel. Zes minuten later trok Rowin Mol de stand gelijk na een vloeiende aanval uit een eindpass van Dennis Pals. Helaas miste Sandow enkele goede kansen om op voorsprong te komen en scoorde DWOW enkele minuten voor de rust wel de 1-2.
    Vier minuten na de draai werd het 2-2 door opnieuw Rowin Mol. Sandow voerde de druk op maar in de 39e minuut counterden de Westfriezen naar 2-3. Sandow bleef de druk opvoeren maar ontbeerde het geluk. Enkele minuten voor tijd haalde coach Mario Schep keeper Lorenzo de Graauw naar de kant om Dennis Pals als 'vliegende keep' in te brengen, maar dat pakte verkeerd uit toen DWOW een aanval onderschepte en de bal over de keeper in het Purmerendse doel lobde naar 2-4. Na een laatste furieuze aanval bracht Rowin Mol met zijn derde treffer de eindstand nog naar 3-4 en kreeg Sandow nog scoringsmogelijkheden, maar de tijd ontbrak om nog een punt in Purmerend te houden.
    ZVVO Sandow is nu 2 weken vrij en speelt vrijdag 1 november om 20:10 uur weer thuis in de Beuk tegen Sparta 67.