• Wedstrijd ZVVO Sandow 1 gestaakt vanwege wangedrag tegenstander Golden Stars 2

Amsterdam * ZVVO Sandow miste Rowin Mol en Donny Gerver vanwege blessures en speelde met Saverio Kasanwirjo als invaller uit het 2e team. Voor de rust kwam Sandow met 4-1 achter, maar herstelde zich uitstekend en scoorde na de draai 4 keer waardoor de stand enkele minuten voor tijd op 4-5 kwam. Kort daarna gooide een gefrustreerde speler van de bank van Golden Stars een bidon van achteren tegen de scheidsrechter toen deze voorbij hun bank liep, waarop de scheidsrechter de wedstrijd stopte en tot staking overging toen hij door enkele spelers van Golden Stars werd belaagd. De tuchtcommissie bepaalt nu of 4-5 als eindstand wordt genoteerd of dat de laatste minuten alsnog uitgespeeld moeten worden?
    Dennis Pals bracht Sandow in de beginfase aan de leiding, waarna de Amsterdamse keeper voorkwam dat Sandow door enkele goed uitgespeelde aanvallen van Nigel Daniels en Dennis Jansen verder uitliep en de Amsterdamse ploeg wel vier keer wist te scoren.
    Door goals van achtereenvolgens Nigel Daniels, opnieuw Dennis Jansen en nog twee van Nigel Daniels werd het 4-5 en nu moet Sandow de beslissing van de KNVB afwachten.