• ZVVO Sandow zonder wissels overrompelt Zeemacht

Den Helder * ZVVO Sandow betrad in Den Helder het strijdtoneel zonder wisselspelers op de bank, maar wist toch probleemloos de winst tegen laagvlieger Zeemacht mee naar Purmerend te nemen.
    Kort na de aftrap scoorde Laurens Deelen 2x en enkele minuten later haalde Dylano Schep te de trekker over, waarna Deelen nogmaals scoorde en Dennis Pals kort voor rust het genadeschot loste en de wisselstand op 0-5 bracht.
    Na de wissel scoorde de thuisclub weliswaar nog twee keer, maar vlak voor het einde van de gespeelde wedstrijd mocht keeper Lorenzo de Graauw met een afstandsschot de eindstand op 2-6 bepalen.

Komende vrijdag om 20:10 uur komt Vrone op bezoek in de Beuk. Dan kan Sandow bij winst de koppositie in de hoofdklasse overnemen.