• Rentree ZVVO Sandow in 1e klasse

• Amsterdam * Na drie jaar afwezigheid is ZVVO Sandow met een nederlaag terug in de eerste klasse. In de openingswedstrijd was Plein83 3 met 9-6 te sterk voor de jonge ploeg van coach Mario Schep.
    Weliswaar strandde ons eerste team er vorig seizoen in de promotie naar de eerste klasse, maar werden de in de topklasse als eerste geëindigde A-junioren door de KNVB beloond met plaatsing als senioren in de eerste klasse.
    In de Amsterdamse sporthallen zuid was Plein83 de eerste tegenstander. Die geroutineerde ploeg nam in de eerste helft een ruime 7-1 voorsprong. ZVVO Sandow, dat met drie invallers moest aantreden, kwam daarna goed terug, maar kon het verschil niet meer goedmaken.
    Bij 4-0 scoorde Dylan Abelskamp tegen, en in de tweede helft werd het door goals van Nick Klene (twee), Donny Gerver (twee) en opnieuw Dylan Abelskamp, onderbroken door een Plein-treffer, 8-6, maar de gastheren hadden kort voor tijd het laatste woord. Eindstand 9-6.
    Opstelling: Rick Buts (doel), Donny Gerver, Dennis Jansen, Nick Klene, Mees Zoutberg, Dylan Abelskamp, Dokan Torun en Vincenzo Schep (Nigel Coolen, Mathijs de Gast, Dylano Schep en Nick Wals waren verhinderd)
    Aanstaande woensdag om vijf over negen krijgt ZVVO Sandow een nieuwe kans tegen Volendam ZVV 3 in de Beukenkamp.