• Sponsoring

  Iedere vorm van sponsoring is welkom. Voor elke sponsor bekijken wij op welke wijze de bijdrage aan onze vereniging het beste tot zijn recht kan komen en welke tegenprestatie wij de potentiële sponsor kunnen bieden. Hieronder enkele mogelijkheden met een indicatie van de bijbehorende tarieven. Sponsoring is echter maatwerk en daarbij is van alles mogelijk.

  Shirtsponsoring
  De teamuitrusting, standaard bestaande uit 7 shirts, 7 shorts, 1 keepershirt, 1 keepersbroek en 8 paar kousen, inclusief teamtas, bidons, bal en aanvoerdersband worden in de clubkleuren uitgevoerd en in eigendom aan de vereniging geleverd. De kosten bedragen ca. €600,-. Voor de reklame op de tenues is het tarief afhankelijk van de klasseindeling van het gesponsorde team en de duur van de overeenkomst. Dit varieert van minimaal €50,- per seizoen voor een laagspelend jeugdteam tot ongeveer €1.000,- voor drie seizoenen van het 1e seniorenteam in de hoogste klasse.
  De afschrijvingstermijn van de tenues is drie jaar en afgeschreven tenues worden na beëindiging van de sponsorovereenkomst doorgeschoven naar lagerspelende ongesponsorde teams. Voor subsponsoring en het sponsoren van extra kledingstukken als inloopshirts, reserve- en uittenues, trainingspakken e.d. kunnen aparte overeenkomsten worden afgesloten.

  Banner op website
  Elke sponsor krijgt automatisch een prominente vermelding op de homepage van onze website. U kunt voor €50,00 per seizoen ook alleen een banner op onze website plaatsen. Uw bedrijfsnaam en/of logo verschijnt dan regelmatig op onze website.

  Neem contact op met onze penningmeester voor verdere informatie over sponsering via mail adres penningmeester@zvvo.nl