• Cor Ernest ontvangt gouden speld

  • Tijdens een feestavond op vrijdag 2 november in De Beukenkamp in Purmerend is Cor Ernest, voorzitter van ZVVO Sandow, in het zonnetje gezet. Hij werd door Gerrit Aafjes, bestuurslid van de KNVB West I, onderscheiden met de Gouden Speld.

    Ernest is, naast al zijn andere verdiensten in de voetbalsport, ook oprichter en sindsdien voorzitter van de zaalvoetbalvereniging ZVVO Sandow en daarmee onlosmakelijk verbonden met deze vereniging. Omdat hij op 15 oktober de mooie leeftijd van 65 jaar bereikte, vond de feestcommissie het tijd om dit is goed te vieren. In samenwerking met Sandow werd een feest georganiseerd, inclusief hapjes, drankjes en een DJ die voor muziek zorgde. De KNVB West I besloot Ernest vervolgens te onderscheiden met de gouden waarderingsspeld.