• ZVVO Sandow in bestuurlijk zwaar weer

  • De Purmerendse zaalvoetbalvereniging ZVVO Sandow is op zoek naar bestuursleden. De vereniging heeft op sportief niveau niets te klagen, maar verkeert in bestuurlijk zwaar weer.

    Op dit ogenblik zijn er 24 senioren- en jeugd teams van de vereniging actief in diverse competities. Het eerste team is dit seizoen helaas gedegradeerd, maar het tweede team is in een flinke strijd verwikkeld om het verloren terrein weer te herwinnen. Tevens zijn de A junioren kampioen geworden.

    Na dertig jaar trouwe dienst vinden voorzitter/wedstrijdsecretaris Cor Ernest en secretaris Cor Kling het wel genoeg en daar ligt nu net het probleem van deze mooie vereniging. Er blijkt dat er onder de leden geen gegadigden zijn om de open plekken in te vullen. Een goed bezochte ledenvergadering leverde geen nieuwe bestuursleden op, maar wel een werkgroep om te onderzoeken hoe en op wat voor wijze het bestaan van Sandow gecontinueerd kan worden, want zonder bestuur wordt alles erg moeilijk. Een oproep onder de leden leverde 1 gegadigde op, helaas is deze gegadigde nog wat te jong (18 jaar) om een bestuursfunctie te bekleden, maar kan met wat coaching zeker uitgroeien tot een volwaardig bestuurslid.

    Indien u zich graag zou willen inzetten voor een bloeiende vereniging, dan kunt u contact opnemen met de volgende personen: Bjorn Ernest, tel. 0299-700200 of Robert Lucken, tel. 075-771 66 25