• Het huidige 2e team gaat ons verlaten. Aangezien de meeste spelers nu in Amsterdam wonen, kiezen zij ervoor om naar DCG over te schrijven. Het team moet echter nog wel nacompetitie voor behoud van de 1e klasse spelen.

    Afgelopen vrijdag is de heenwedstrijd helaas dramatisch verlopen en met 15-7 van Ouderkerk sv 1 verloren. Ook moest een speler zwaar geblesseerd uitvallen en willen de andere spelers liefst opgeven.

    Wij moeten dus komende woensdag om 8 uur in de Beuk de beslissende thuiswedstrijd met een geïmproviseerd team met minstens 8 doelpunten verschil winnen. Dat lijkt een onmogelijke opgave, maar we gaan dit toch proberen met een zo sterk mogelijk team van spelers uit andere teams en nieuwe spelers die komend seizoen bij ons komen spelen.

    Ook de steun van zoveel mogelijk Purmerends publiek is daarbij zeer welkom. Kom dus woensdag allen om ons ‘2e team’ aan te moedigen.