• ZVVO Sandow al zes punten los


    Purmerend * De competitie is nog niet halverwege, maar het is nu al voorspelbaar dat ZVVO Sandow volgend seizoen in de hoofdklasse uitkomt. De koploper in de eerste klasse won ook het inhaalduel tegen De Schollevers, met 12-1, en staat daardoor, met 28 punten uit tien partijen, al zes punten voor op de twee overgebleven concurrenten SV Parkstad (komende vrijdag de laatste tegenstander in de eerste competitiehelft) en ZVV Volendam 4.
    Het duel met De Schollevers zou al op 2 november worden gespeeld, maar de Amsterdamse ploeg had toen te weinig spelers beschikbaar en belde een paar uur voor de wedstrijd af. Deze keer waren de bezoekers wél present, en ze namen direct de leiding. Vincenzo Schep tekende echter onmiddellijk voor de gelijkmaker en zijn voorbeeld werd in de eerste helft gevolgd door Dennis Jansen (twee), Donny Gerver, Kevin Hijlkema, Dennis Pals en Dyllandro Panka. Na de wissel scoorden Gerver, Pals en Panka opnieuw en namen ook Laurens Deelen en Dylano Schep hun aandeel in de score van de Purmerenders. Vincenzo Schep werd na afloop in de kleedkamer door zijn teamgenoten tot ‘man of the match’ uitgeroepen en ontving daarvoor de bloemen.