• Purmerend * ZVVO Sandow blijft koploper door ruime zege op voorlaatste Annour/Madiba 3 in de eerste klasse

    Met een snelle start werd in hoog tempo de tegenstander direct succesvol onder druk gezet en liep Sandow met doelpunten van Rowin Mol (2x) en Dylano Schep uit naar 3-0. Halverwege de eerste helft vergrootten Vincenzo Schep (2x), Dennis Pals en Dennis Jansen de voorsprong naar 7-0, waarna Dylano Schep en Dennis Jansen de ruststand op 9-0 bepaalden.
    Na de draai ging Sandow voortvarend door en scoorde Vincenzo Schep zijn derde doelpunt, waarna Annour al counterend de stand op 10-1 bracht. Vervolgens zorgden Dylano Schep, Dennis Pals en Rowin Mol met goed veldspel en fraaie treffers voor een 13-1 voorsprong, alvorens een Annourspeler met een solo Sandow keeper Erik de Koekkoek kon verrassen. Vincenzo Schep, Rowin Mol en Dylano Schep verhoogden de stand vervolgens naar 16-2 waarna Annour in de slotminuut de eindstand 16-3 op het bord bracht.
    Volgende week ontvangt Sandow hekkensluiter The Counters en vrijdag 29 maart volgt de 1/8e finale voor de beker in Utrecht tegen de koploper in de Topklasse JCK/AISO 1.
    Voor de wedstrijd werd een nieuwe teamfoto voor de clubsite gemaakt en Dennis Jansen werd na afloop in de kleedkamer tot ‘man of the match’ gekozen.