• Opnieuw dikke winst voor ZVVO Sandow 1

    Purmerend * ZVVO Sandow heeft wederom een ruime overwinning geboekt. De Purmerenders behaalden tegen hekkensluiter The Counters voor de 2e keer op rij met overduidelijke cijfers 16-3.
    De thuisclub leidde halverwege met 5-2 door goals van Dennis Jansen (3), Dennis Pals (2) en twee Zaanse tegendoelpunten. Jansen had was goed opdreef en maakte in de tweede helft nog zes doelpunten. Pals scoorde er in die fase ook weer twee, Laurens Deelen, Luuk Abelskamp en Dylano Schep deden hun duit in het zakje. De Counters schoten ook nog een keer raak.
    Concurrent Parkstad maakte geen fout en pakten met een 6-4 zege 3 punten bij Theo Tol.
    Volgende moet Sandow in de 1/8e finale voor de beker in Utrecht tegen de koploper in de Topklasse JCK/AISO 1. De week daarna volgt de laatste uitwedstrijd bij Real Sranang en op vrijdag 12 april ontvangt Sandow de nummer 2 in de Beuk voor de ontknoping van het kampioenschap.