• Titel kan ZVVO Sandow niet meer ontgaan

    Amsterdam * ZVVO Sandow is officieus kampioen van de eerste klasse geworden en speelt dus volgend seizoen in de hoofdklasse. Het kwam na een enerverende en vooral spannend duel bij Real Sranang niet verder dan een 4-4 gelijkspel, maar concurrent Parkstad verloor in eigen zaal verrassend met 4-5 van Schollevers.
    Eigenlijk is het kampioenschap nog niet officieel, want komende vrijdag ontmoet Sandow in de laatste wedstrijd concurrent Parkstad, dat drie punten minder heeft. De Amsterdamse ploeg heeft echter een aanzienlijk slechter doelsaldo, namelijk 48 tegenover 107 voor de Purmerenders. Parkstad moet dus met zestig goals verschil winnen om Sandow voorbij te gaan, maar dat zit er niet echt in.
    Een nerveus Sandow kwam bij Real Sranang met 2-0 achter, maar Dylano Schep en Dennis Pals zorgden voor evenwicht. Bij 4-2 voor de thuisclub zette coach Mario Schep Dennis Pals als meevoetballende keeper in en dat bracht succes:
    4-4 dankzij goals van Vincenzo Schep en Rowin Mol.