• ZVVO Sandow wint eenvoudig in Volendam zonder goed te spelen

    Volendam * ZVVO Sandow kwam weer goed uit de startblokken en scoorde in de eerste minuut al 0-1 door Jansen, na een snelle aanval uit een voorzet op maat van Schep.
    Sandow zette goed door en Pals benutte een vrije trap laag in de verre hoek na een foute terugspeelbal op de Volendammerse keeper. Halverwege de eerste helft scoorde Volendam een tegengoal uit een scrimmage voor het doel van keeper De Graauw. Net voor de draai kreeg Pals een onterechte gele kaart, maar de Volendammers konden hun overtal niet uitbuiten, zodat we 1-2 als ruststand konden noteren. Mol scoorde na acht minuten in de tweede helft 1-3 en de uitstekend debuterende Daniëls bracht de 1-4 op het bord na een mooie solo actie. Enkele minuten later wisten de Vollendammers nog een keer te scoren, waarna Sandow door een eigen Volendams doelpunt en een fraai schot van Jansen uitliep naar de 2-6 eindstand.
    Komende maandag om 20:00 uur speelt Sandow weer uit in de Kinheimhal in Beverwijk tegen Demi Sport.