• ZVVO Sandow verliest onterecht door onnodige rode kaart en dubieuze beslissingen scheidsrechter

Beverwijk * ZVVO Sandow begon als gebruikelijk aanvallend en speelde met overwicht, maar stuitte steeds op de uitstekend keepende doelman van de Beverwijkers. In de 20e minuut kwamen de Purmerender zelfs 1-0 achter, maar dat werd binnen enkele minuten weggewerkt door prima doelpunten van Dennis Jansen en Dylano Schep. Toch wist Demi Sport voor de rust de stand nog op gelijke hoogte te brengen.
    Na de draai werd het al snel 3-2 en na een gele kaart van Rowin Mol in de 38e minuut besloot coach Mario Schep om Dennis Pals als vijfde speler voor de keeper mee te laten doen. Helaas verknalde Niall Raben dit plan door onnodig een gele kaart te pakken en daarna direct rood op te lopen vanwege aanmerkingen op de leiding. Hierna werd besloten de bal in eigen doel te schieten om zodoende de tijdstraf te ontlopen. Inderdaad wist Dennis Jansen nog de aansluitingstreffer te maken, maar de tijd was te kort voor Sandow om de stand nog gelijk te trekken.
    Vrijdag 27 september om 21:05 uur speelt Sandow thuis in de Beuk tegen Zeemacht 2.