• ZVVO Sandow wint lastige wedstrijd van stugge hekkensluiter Zeemacht 2

    Purmerend * ZVVO Sandow begon aanvallend met overwicht, maar kwam in de 2e minuut 0-1 achter door slecht te verdedigen. Acht minuten trok Dennis Pals de stand gelijk uit een vrije trap op de cirkel. Vervolgens bracht Laurens Deelen de stand op 2-1 uit een vloeiende aanval, maar scoorde Zeemacht al snel de gelijkmaker en kwam Sandow kort voor de rust zelfs weer op achterstand door een eigen doelpunt van Dennis Jansen na een scrimmage voor het Purmerendse doel.
    Zeven minuten na de draai werd het 3-3 door Nigel Daniëls op aangeven van Dennis Pals. Vijf minuten later scoorde Laurens Deelen opnieuw uit een counter op aangeven van Donny Gerver. De 5-3 voorsprong ontstond uit een eigen doelpunt toen een Helderse verdediger een harde voorzet vanaf de achterlijn van Dennis Jansen onderschepte en de bal in het eigen doel belande. Hierna wist Dennis Jansen met een fraaie solo nog 6-3 te scoren. In de slotminuten kon Zeemacht de eindstand nog naar 6-4 brengen.
    Vrijdag 4 oktober om 21:05 uur speelt Sandow uit in de Oostwal in Sint Pancras tegen naaste concurrent Vrone 1.