• ZVVO Sandow speelt ongelukkig gelijk in uitwedstrijd bij naaste concurrent Vrone

Sint Pancras * ZVVO Sandow speelde volgens coach Mario Schep de beste wedstrijd van dit seizoen tegen een sterke tegenstander. Het duurde tot ver in de 1e helft voordat Rowin Mol met een goed uitgespeelde aanval de stand opende. Kort voor de draai scoorde Vrone echter tegen. Ook na de rust werd er weinig gescoord en bracht Dylan Schep de Purmerenders enkele minuten voor tijd op een 1-2 voorsprong. Echter in de laatste minuut beloonde de scheids een opzichtige swalbe met een penalty. Vrone benutte deze buitenkans om er nog een punt uit te slepen. Eindstand 2-2.
    Vrijdag 11 oktober om 20:10 uur speelt Sandow thuis in de Beuk tegen koploper DWOW 1.