• ZVVO Sandow wint tamelijk eenvoudig

    Purmerend * Sandow had weinig moeite met de Volendammers en won met 8-2 van deze duidelijk zwakkere tegenstander.
    Sandow speelde aanvankelijk nog slordig, kwam weliswaar door een snelle goal van Donny Gerver op voorsprong, maar door onoplettendheid achterin scoorde Volendam enkele minuten later de gelijkmaker. Met een actie van Dennis Jansen zorgde Rowin Mol halverwege de eerste helft alsnog voor een voorsprong bij de wissel.
    Nadat Jansen er na enkele minuten in de tweede helft 3-1 van had gemaakt zakte de moed bij de tegenstander in de schoenen en liep Sandow, door Gerver, Niall Raben en Vincenzo Schep uit naar 6-1. Toen Volendam een meespelende keeper inzette, werd dat prompt afgestraft door Gerver en Jansen. Enkele minuten later wisten de Volendammers nog wel een tweede tegengoal te maken, maar daar bleef het bij. Niall Raben werd na afloop als ‘man of the match’ gehuldigd.
    Vrijdag 22 november om 19:15 uur speelt Sandow weer thuis in de Beuk tegen Texel 94 2.