• ZVVO Sandow wint weer eenvoudig van lastige tegenstander

    Purmerend * Sandow had geen moeite met de Texelaars en won met 9-1 van deze vervelende provocerende tegenstander.
    Sandow speelde van meet af met een hoog baltempo, nam snel met goals van Dennis Pals, Laurens Deelen en Dennis Jansen halverwege de eerste helft een 3-0 voorsprong. Vincenzo Schep en Donny Gerver vergroten de voorsprong enkele minuten later naar 5-0 alvorens Texel iets terug kon doen, waarna Jansen de ruststand op 6-1 bepaalde.
    Pals scoorde kort na de wissel uit een vrije trap op de cirkel de 7-1, waarna Sandow wat gas terug nam en Niall Raben een onnodige gele kaart opliep. Door een eigen doelpunt uit een hard schot van Pals voor het doel vanaf de rechterflank. In de slotminuut bracht Gerver de eindstand op 9-1. Verzorgster Angel van Kooij werd na afloop als ‘man of the match’ gehuldigd, vanwege haar uitstekende preventieve tapewerk.
    Woensdag 27 november om 20:10 uur speelt Sandow weer thuis in de Beuk tegen Argon 1 voor de beker.