• ZVVO Sandow bekert verder na ruime overwinning op 2e klasser

    Purmerend * Sandow had geen enkele moeite met de Mijdrechters en won met 11-3 van deze 2 klassen lager spelende tegenstander.
    Sandow startte als gebruikelijk met een hoog baltempo, opende na 7 minuten de score met goals van Dennis Jansen en Saverio Kasanwirjo en stoomde halverwege de eerste helft door naar 4-0 met doelpunten van Vincenzo Schep en Rowin Mol. Een eigen doelpunt bepaalde enkele minuten voor de rust de 4-1 wisselstand.
    Vanaf de aftrap direct na de rust verraste Argon met een mooie kopbal over de uitlopende Sandow keeper Erik de Koekkoek en scoorde de 4-2, waarna Jansen (2x) en Mol het verschil naar 7-2 brachten. In de 40e minuut kon Argon door onoplettendheid in de Purmerendse gelederen nog iets terugdoen, maar daarna liep Sandow met doelpunten van Mol (2x), Donny Gerver en nogmaals Jansen eenvoudig uit naar de 11-3 eindstand.

    Sandow wacht nog op een uitspraak in de tuchtzaak van de bij Golden Star 2 in de laatste minuut bij een 4-5 tussenstand gestaakte wedstrijd.

    Vrijdag 6 december om 20:10 uur speelt Sandow in de Beuk tegen Vedette/ De Remise uit Landsmeer.