• ZVVO Sandow walst over verzwakte tegenstander

    Purmerend * ZVVO Sandow wint overweldigend met 17-0 van directe concurrent uit Haarlem. De tegenstander kwam te laat en had geen wissels. Ook bij Sandow ontbraken vaste spelers Dennis Jansen, Donny Gerver, Dylano Schep en Laurens Deelen, waarvoor Jorden Verdonk en Saverio Kasanwirjo uit het 2e team mochten invallen.
    Halverwege was het al 6-0, door goals van Rowin Mol, Dennis Pals, Nigel Daniëls (2x), Vincenzo Schep en Kasanwirjo. De elf goals in de tweede periode kwamen op naam van Mol (3x), Niall Raben (3x), Pals (2x) en Kasanwirjo (2x) en een in eigen doel gewerkt hard schot van invaller Verdonk.
    ZVVO Sandow gaat nu op doelsaldo aan kop in de 2e periode en kreeg er in de 1e periode door een uitspraak van de tuchtcommissie alsnog drie punten bij, vanwege het bij 4-5 gestaakte uitduel bij Golden Stars.
    Voor de wedstrijd werd nog shirtje geruild met Gerrit Aafjes van de KNVB, zodat het shirt van ZVVO Sandow nu ook in Zeist is te bewonderen. We zoeken nog een mooie plek van het speciale Oranje shirt.
    Vrijdag 24 januari om 20:10 uur is de volgende bekerwedstrijd thuis in De Beuk tegen Volendam ZVV 4.