• ZVVO Sandow uitgebekerd door verlies van Volendammers

    Purmerend * ZVVO Sandow verliest onnodig bekerduel met 4-5 van 1e klasser Volendam 4 en mist hierdoor de 8e finale.
    Sandow was de eerste helft heer en meester en halverwege was het met een tegengoal in ondertal vanwege een gele kaart van Nigel Daniëls 3-1, door goals van Niall Raben en Daniëls (2x). De Purmerenders begonnen ook de tweede periode goed en Raben bracht al na enkele minuten de stand 4-1 op het bord. Helaas werden er veel kansen om verder uit te lopen gemist. Halverwege de 2e helft kwam dan ook de klad erin en counterden de Volendammers en flink op los. Door fouten voor het doel en onoplettendheid in de verdediging trok Volendam de stand gelijk en maakten zij in de slotminuut zelfs het winnende doelpunt. De gefrustreerde Daniëls kreeg aan de aftrap nog zijn 2e gele kaart en kon kleedkamer opzoeken, waarna de wedstrijd in ondertal werd uitgespeeld. Eindstand 4-5.
    Vrijdag 31 januari om 20:40 uur is de volgende competitiewedstrijd uit in sporthal Zuiderzee in Wieringerwerf tegen directe concurrent DWOW 1.