• ZVVO Sandow verhoogt met krappe overwinning de spanning in de hoofdklasse

    Wieringerwerf * ZVVO Sandow hijgt koploper Vrone in de nek en voert de spanning in de hoofdklasse op tot ongekende hoogte. De Purmerenders wonnen met 6-7 uit bij DWOW, terwijl lijstaanvoerder Vrone een 3-4 nederlaag van Nieuweboer Architecten kreeg te verduren.
    Sandow wist pas in blessuretijd deze belangrijke overwinnen te behalen. Bij een duel tussen Dennis Jansen en een DWOW-verdediger rolde de bal buiten bereik van de DWOW doelman over de doellijn: Eindstand 6-7.
    Halverwege was het 3-3, door goals van Niall Raben, Dylano Schep en Rowin Mol. Na de wissel scoorde de thuisclub drie keer, bij 5-3 onderbroken door een fraaie goal van Dennis Jansen. Bij de 6-4 achterstand werd keeper Lorenzo de Graauw bij balbezit vervangen door Mol als meespelende keeper. Hij bracht zijn ploeg met twee mooie goals langszij, waarna de late lucky goal goed was voor de winst.

    Komende vrijdag speelt Sandow uit in Den Helder tegen Zeemacht en volgende week vrijdag om 20:10 uur komt koploper Vrone op bezoek in de Beuk.